Vacature: Stafmedewerker digitale publicaties

Zet jij graag de puntjes op de i? Ben je een liefhebber van de Nederlandse taal? Wil jij werken in een dynamische en academische omgeving waarbij je dagelijks bezig bent met teksten en militaire geschiedenis? Dan is de functie stafmedewerker (digitale) publicaties bij het Nederlands Instituut voor Militaire Historie (NIMH) jou misschien wel op het lijf geschreven.

Wij zijn op zoek naar een redacteur ter versterking van het NIMH. In deze functie (in eerste instantie 19 uur per week) redigeer je teksten die zijn geproduceerd door collega-onderzoekers. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats op kantoor, maar omdat je ook de eindredactie over het Marine Jaarboek voert, bezoek je regelmatig (gemiddeld een dag per 2 weken) eenheden van de marine in (vooral) Den Helder. De teksten die je bewerkt variƫren van eenvoudig tot complex. Je werkt nauw samen met de auteur(s) en bent intensief betrokken bij de laatste fase van de productie van het boek totdat het wordt gedrukt.

Meer informatie

Reageren op deze vacature kan tot 20 maart 2024.

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem per e-mail contact op met Erwin van Loo, hoofd afdeling Operationele DIenstverlening. Meer informatie over de vacature vind je via deze link.