Vacature: docent militaire geschiedenis

Wil jij werken in een dynamische, militaire en academische omgeving waarbij je dagelijks bezig bent met militaire geschiedenis en doctrinevorming? Dan is de functie van docent militaire geschiedenis bij het NIMH jou misschien wel op het lijf geschreven.

In deze functie verzorg je militair onderwijs voor operationele eenheden van de krijgsmacht. Ook lever je een bijdrage aan het hogere onderwijs voor officieren en gelijkgestelden. Denk daarbij aan de Module Land Optreden van de Koninklijke Landmacht, de Sea Power Course van de Koninklijke Marine en de Hogere Defensie Vorming. Militaire geschiedenis en doctrinevorming vormen de pijlers waarop jouw werkzaamheden stoelen. De werkzaamheden vinden plaats op voormalige slagvelden (deels in het buitenland) tijdens Tactische Oefeningen Zonder Troepen (TOZT) en in het klaslokaal. Behalve het vervullen van onderwijstaken, bestaat deze functie uit het ontwikkelen van digitale onderwijstoepassingen en de begeleiding en coördinatie van digitale onderwijsprojecten.

Meer informatie

Reageren op deze vacature kan tot 11 september 2023.

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem per e-mail contact op met Erwin van Loo, hoofd afdeling Operationele Dienstverlening. Direct solliciteren kan via deze link.